• White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Se voisi olla vähemmän monimutkaista saada seksiseuraa netistä? 

Tutkimuksen houkuttelevuutta, suostuttelua, ja mitä tekee yhteydet työ voi ilmoittaa meille paljon koskevat vain miten hyödyntää dating apps. 

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon palapeli etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimään), et ole ainoa. 

Pew Proving ground tiedot ovat havainneet, että vaikka ihmisten määrä käyttää seksiseuraa ratkaisuja kasvaa sekä prosenttiosuus yksilöt, jotka olettaa se seksia.net on erinomainen tapa tavata ihmisiä on laajentaa-- jopa enemmän kuin kolmannes ihmisiä, jotka ilmoittavat, että internetissä dater ole itse mennyt ulos jonkun kanssa, he ovat tyytyväisiä online. 

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, helposti estyy, toteaa Harry Reis, PhD, Psykologian Professori ja Dekaani on Professori Arts, Sciences, sekä Design, University of Rochester. "On vanha sanonta, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja oletan, että todella liittyy seksiseuraa." 

Reis tutkimuksissa sosiaalinen vuorovaikutus ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja myös läheisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 arviointi artikkeli, jossa arvioitiin, miten psykologia voi keskustella joitakin seksiseuraa dynamiikkaa. 

Jotenkin seksiseuraa on erilainen ballgame konferenssista joku reality-sekä jotenkin se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa "internetissä kokouksessa," onko se dating verkkosivuilla tai dating sovellus.). 

"Yleensä on tietoa niille ennen voit itse tavata," Reis sanoo yksilöitä voit täyttää verkossa. Olet ehkä lukenut lyhyen tili tai olet ehkä ollut melko laajaa keskustelujen avulla viestin tai sähköpostin. 

Ja samalla tavalla, kun tapaat henkilön offline-tilassa, et voi tietää paljon tietoa, että yksittäiset etukäteen aikaa (kuten silloin, kun olet saada perustettu jopa läheinen ystävä), tai saatat tietää todella vähän (jos katsotaan valtion, voit mennä ulos jonkun kanssa, oletko tyytyväinen lyhyesti baarissa). 

"Konsepti seksiseuraa ei ole uusi ehdotus", sanoo Lara Hallam, tutkija, Viestinnän Laitos Tutkijat University of Antwerp, jossa hän huolehtii hänen PhD vuonna kumppanuus tutkimukset. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimuksen, joka sijaitsee ikä oli vain luotettava forecaster, mitä tehdään verkossa daters todennäköisesti itse koota.). 

"Ihmiset ovat aina käyttäneet middlemans, kuten äidit, läheiset ystävät, papit, tai heimo osallistujat, löytää sopiva kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa vaihtelee lähestymistapoja, jotka menevät pidemmälle taaksepäin, ovat kerrokset nimettömänä mukana. 

Jos olet tyydyttää henkilön kautta hyvä ystävä tai kotitalouden osallistuja vain on, että kolmannen osapuolen linkki on siten hyödyllistä tarkistaa, erityisesti attribuutteja, jotka koskevat jonkun (fyysinen ulkonäkö, worths, yksilöllisyys ominaisuuksia, ja niin edelleen). 

Ystävä ei välttämättä saada se oikea, mutta he ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa, he olettavat, että pidät, Hallam väittää. "Online daters pysyä on-line ventovieraita, kunnes hetkellä he halutessaan täyttää offline-tilassa.". 

Ja myös, on olemassa tiettyjä ominaisuuksia henkilö ja mahdollinen kumppani, että et yksinkertaisesti voi selvittää tililtä tai puhua verkossa, Reis lisää: haluatko liittää hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? Haluatko nauttia toistensa seurasta? Oletteko todella tuntuu, että olet paljon parempi yksilö kun olet eri henkilö? 

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se kuuluu tehdä kumppanuus ovat yksinkertaisesti ole käytettävissä a-profiili," Reis sanoo. (Tutkimuksen jälkeen psykologinen apu, että tuollaiset periaatteet ovat välttämättömiä yhteyksiä, ja ovat ennustavia yhteys menestys, hän pitää mielessä.). 

seksiseuraa on tapa avata ovet tavata ja myös päivämäärä yksilöitä, Reis sanoo. Ja yksi piste sovellukset, sekä sivustoja on menossa heille on, että kyky vain auttaa sinua tavata jopa enemmän ihmisiä. 

Vaikka on olemassa vain vähän tieteellistä tutkimuksia, jotka on erityisesti arvioitava seksiseuraa lopputulos, on vuoden tutkimus miksi yhteydet liikunta-ja mikä ajaa ihmiset toisiaan ensimmäinen paikka. 

"Suurin osa mitä voimme todeta koskevat seksiseuraa tutkimus tutkimus on todella paljon enemmän theorizing eri muitakaan tutkimuksia," Reis väittää. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor ajatellut lähes 4000 tutkimukset koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteellistä tutkimusta, ja myös muiden tieteenalojen eteenpäin jopa kokoelma ohjeita, miten luoda profiilin, vain miten valita puvut, ja miten lähestyä on-line-viestintään. 

Perustamisesta dating huomioon tietty menetelmä ei ole millään merkitsee tae täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry havainnot eivät toimittaa joitakin muistutuksia siitä, kuinka jakaa tietoa itsestäsi ja myös vain miten valita, kuka ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat tukea," hän toteaa. 

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri ballgame konferenssista joku todellisen elämän-- ja jollain tapaa se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Hyödynnämme aikavälillä merkitä "internet conference," onko se dating web-sivusto tai dating sovellus.). 

Luoda jopa dating profiili tietyllä tavalla ei suinkaan takuun täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän väittää.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now